Sevgili dostlar, Mysticor ailesine hoş geldiniz! Oyun ve PC dünyasındaki en son gelişmeleri sizinle paylaşmak için buradayız. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz!

Mysticor | Gizlilik Politikası

Gizliliğiniz bizim için önemlidir, bu nedenle bir şirket Sitemizi ziyaret ettiğinizde hangi bilgileri topladığımızı size bildirmek için aşağıdaki Gizlilik Politikasını ("Politika") oluşturmuştur Web sitesi ("Site"), bunları neden topladığımız ve nasıl kullandığımız.
"Siz", "Sizin", "Sizin" ve "Kullanıcı" terimleri, Sitemizi kullanan tüzel kişiyi/kişiyi/kuruluşu ifade eder.
Bu Politika "Biz", "Bize" ve "Bizim" ifadelerine atıfta bulunduğunda, bağlı kuruluşlarını Web sitesi ve bağlı kuruluşlarını ifade eder.
Bu Gizlilik Politikası, Hizmet Şartlarımıza tabidir.
Bu Politika ile ilgili herhangi bir sorunuz veya kişisel verilerin işlenmesiyle ilgili herhangi bir talep için lütfen bizimle iletişime geçin | | .

1. SİZDEN TOPLADIĞIMIZ BİLGİLER

Bize sağladığınız bilgileri topluyoruz ve bu bilgiler, Sizinle bizim aramızda yürürlükte olan ve yasal yükümlülüklerimize uymamıza izin veren sözleşme düzenlemesinin yeterli performansı için gereklidir.
  • Hesap Kayıt Bilgileri. Hesabı oluşturduğunuzda, E-posta, Ad, Şifreler, Kullanıcı Adı, Soyadı, Telefon, Adres gibi kayıt bilgilerini sağlamanızı isteriz.
  • Ödeme Bilgileri. Sitenin özelliklerini sipariş etmek ve kullanmak için, ödemelerin işlenmesini kolaylaştırmak amacıyla belirli finansal bilgileri sağlamanızı isteyebiliriz.
  • Giriş bilgileri. Kimlik Doğrulama Verileri ile hesabımıza giriş yapıyorsanız Giriş bilgilerini toplarız.

2. OTOMATİK OLARAK TOPLADIĞIMIZ BİLGİLER

Sitemizi kullandığınızda veya doğrudan bizimle iletişime geçtiğinizde, kişisel bilgileriniz de dahil olmak üzere, Sitemizde nasıl davrandığınız, kullandığınız hizmetler ve bunları nasıl kullandığınız hakkında bilgi toplayabiliriz.
Bu bilgiler, Siz ve bizim aramızdaki sözleşmenin yeterli bir şekilde yerine getirilmesi, yasal yükümlülüklere uymamızı sağlamak ve aşağıdakileri sağlayabilme ve geliştirebilme konusundaki meşru menfaatimiz göz önüne alındığında gereklidir. Sitenin işlevleri.
  • Günlük verileri ve Cihaz bilgileri. Bir Hesap oluşturmamış veya giriş yapmamış olsanız bile, Siteye eriştiğinizde ve Siteyi kullandığınızda günlük verilerini ve cihaz bilgilerini otomatik olarak toplarız. Bu bilgiler, diğer şeylerin yanı sıra şunları içerir: Tarayıcı türü.
  • İzleme teknolojileri ve Çerezler. Etiketler, Çerezler kullanıyoruz. Ayrıca cihazın işletim sistemi hakkında otomatik olarak bilgi toplarız.
  • Kullanım bilgileri. Site ile etkileşimleriniz hakkında bilgi toplamak için "Google Analytics" adlı bir araç kullanıyoruz (görüntülediğiniz sayfalar veya içerik gibi hangi sayfaları ziyaret ettiğiniz, Listeler için yaptığınız aramalar, Yaptığınız rezervasyonlar ve Sitedeki diğer işlemler. Sonuç olarak, Google, Inc., bu Siteyi bir sonraki ziyaretinizde sizi benzersiz bir kullanıcı olarak tanımlamak için web tarayıcınıza kalıcı bir çerez yerleştirir). Daha fazla bilgi için lütfen Google'ı ziyaret edin.

3. BİLGİLERİNİZİ KULLANIM ŞEKLİMİZ

Bilgilerinizi genel veri işleme ilkelerine bağlı kalarak işliyoruz.
Sitemiz aracılığıyla topladığımız bilgileri, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli nedenlerle kullanabiliriz:
  • kullanıcıyı tanımlamak için
  • Hesap oluşturmak için
  • Güvenilir ortam oluşturmak için
  • istatistik oluşturmak ve piyasayı analiz etmek
  • bağlantıda kalmak için
  • Pazarlamayı özelleştirmek için
  • Fatura bilgilerini göndermek için
  • Kullanıcı siparişlerini yönetmek için
  • kullanıcıyla iletişime geçmek için
  • hizmetleri geliştirmek için
  • veri güvenliğini sağlamak ve dolandırıcılığı önlemek için
  • yürürlükteki yasalara uymak için
  • Geri bildirim istemek için
  • Referansları yayınlamak için
  • destek sağlamak için
Normalde sizden kişisel bilgileri yalnızca bunu yapmak için izniniz olduğunda, sizinle bir sözleşme yapmak için kişisel bilgilere ihtiyaç duyduğumuzda veya işlemenin meşru işimizde olduğu durumlarda toplayacağız Çıkar.

4. DOĞRUDAN PAZARLAMA

Sağladığınız iletişim bilgilerini doğrudan pazarlama için kullanabiliriz. Bu doğrudan pazarlama teklifleri, tercihlerinize bağlı olarak, bize sağladığınız diğer bilgiler dikkate alınarak kişiselleştirilebilir (ör. konum, sosyal medya profil bilgileri vb.) veya aşağıda açıklandığı gibi diğer kaynaklardan topladık veya ürettik.
Doğrudan pazarlama izninizi geri çekmek ve bizden bilgi almayı reddetmek isterseniz, hesabınızdaki tercihlerinizi güncelleyerek bu seçeneği istediğiniz zaman kullanabilirsiniz.

5. ÇEREZLER

Çerezler, Sitemizi ziyaret ettiğinizde tarayıcınız tarafından bilgisayarınızda saklanan küçük metin dosyalarıdır. Sitemizi geliştirmek ve kullanımını kolaylaştırmak için çerezleri kullanıyoruz. Çerezler, kullanıcıları tanımamıza ve tekrarlanan taleplerden kaçınmamıza izin verir. aynı bilgi.
Kullandığımız çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen Çerez Politikamızı kontrol edin.

6. HASSAS BİLGİLER

Siyasi görüşler, dini veya felsefi inançlar, ırksal veya etnik köken, genetik veriler, biyometrik veriler, sağlık verileri veya cinsel yönelimle ilgili veriler gibi hassas bilgileri toplamıyoruz.
Lütfen bize herhangi bir hassas veri göndermeyin, yüklemeyin veya vermeyin ve bu tür bilgilere sahip olabileceğimizi düşünüyorsanız aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanarak bizimle iletişime geçin. Olabileceğine inandığımız herhangi bir bilgiyi silme hakkına sahibiz hassas veriler içerir.

7. ÖDEME BİLGİLERİ

Hizmetlerimizi sipariş etmek ve kullanmak için, ödemelerin işlenmesini kolaylaştırmak için belirli finansal bilgileri sağlamanızı isteyebiliriz. Ödeme kartı bilgilerinizi saklamayacağız veya toplamayacağız. Bu bilgiler doğrudan Kişisel bilgilerinizin kullanımı kendi Gizlilik Politikalarına tabi olan üçüncü taraf ödeme işlemcilerimiz. Tüm ödeme verileri . Gizlilik politikası bağlantılarını burada bulabilirsiniz: .

8. ÜÇÜNCÜ TARAF BAĞLANTILARI

Sitemizin diğer web sitelerine bağlantıları olabilir. Kişisel verilerinizi nasıl topladıkları ve kullandıkları hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen gizlilik politikalarını inceleyin, çünkü politikalarını ve kişisel veri işleme uygulamalarını kontrol etmiyoruz.

9. SAKLAMA

Kişisel bilgilerinizi, size hizmet sunmak için ve yasal yükümlülüğümüze uymak, anlaşmazlıkları çözmek ve sözleşmelerimizi uygulamak için gerekli olduğu şekilde saklarız.
Kişisel bilgilerinizi, yasalar veya yönetmelikler tarafından kişisel bilgilerinizi daha uzun süre saklamamız gerekmedikçe, size hizmet sunmak için ihtiyaç duyduğumuz sürece saklayacağız.

10. GÜVENLİK

Fiziksel, elektronik ve prosedürel önlemler dahil olmak üzere bizimle paylaştığınız kişisel bilgileri korumak için tasarlanmış güvenlik önlemleri uyguladık. Diğer şeylerin yanı sıra, sistemlerimizi mümkün olduğunca düzenli olarak izliyoruz güvenlik açıkları ve saldırılar.
Tarafımızdan alınan önlemler ve çabalar ne olursa olsun, bilgilerin internet, e-posta veya kısa mesaj yoluyla iletilmesi tamamen güvenli değildir. Kişisel bilgilerinizin mutlak korunmasını ve güvenliğini garanti etmiyoruz Yüklediğiniz, yayınladığınız veya bizimle veya başka biriyle paylaştığınız bilgiler veya diğer Kullanıcı İçerikleri.
Bu nedenle, bize veya herhangi birine açıklanmasının size önemli veya onarılamaz zararlar verebileceğine inandığınız hassas bilgileri vermekten kaçınmanızı öneririz.
Sitemizin veya Hizmetlerimizin güvenliği ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

11. HAKLARINIZ

Kişisel bilgilerinizin korunmasına ilişkin bir dizi hakka sahipsiniz. Bu haklar şunlardır:
  • Hakkınızda sahip olduğumuz bilgilere erişme hakkı. Topladığımız kişisel bilgilerinize erişmek isterseniz, aşağıda verilen iletişim bilgilerini kullanarak bizimle iletişime geçerek istediğiniz zaman bunu yapabilirsiniz.
  • Hakkınızdaki yanlış bilgileri düzeltme hakkı. Aşağıda verilen iletişim bilgilerini kullanarak bizimle iletişime geçerek kişisel bilgilerinizi düzeltebilir, güncelleyebilir veya silinmesini talep edebilirsiniz.
  • Veri işlemeye itiraz etme hakkı. Kişisel bilgilerinizi işlemek için onayınıza güvendiğimizde, aşağıda verilen iletişim bilgilerini kullanarak bizimle iletişime geçerek onayınızı istediğiniz zaman geri çekebilirsiniz. Bu, Onayınızın geri çekilmesinden önce işlemenin yasallığı.
  • Şikayette bulunma hakkı. Haklarınızın ihlal edilmiş olması durumunda, ikamet ettiğiniz ülkedeki ulusal Veri Koruma Ajansı'na soru veya şikayette bulunabilirsiniz. Ancak, şunları öneririz: önce bizimle iletişime geçerek olası anlaşmazlığın barışçıl bir çözümüne ulaşmaya çalışmak.
  • Sizinle ilgili her türlü veriyi silme hakkı. Meşru nedenlerle, örneğin verilerin toplandıkları amaçlar için artık gerekli olmadığı veya verilerin toplandığı durumlarda verilerin gereksiz gecikme olmaksızın silinmesini talep edebilirsiniz. hukuka aykırı olarak işlenmiştir.

12. CCPA GİZLİLİK HAKLARI

CCPA uyarınca, diğer hakların yanı sıra, Kaliforniyalı tüketiciler şunları yapma hakkına sahiptir:

  • Bir tüketicinin kişisel verilerini toplayan bir işletmeden, bir işletmenin tüketiciler hakkında topladığı kişisel veri kategorilerini ve belirli parçalarını açıklamasını isteyin.
  • Bir işletmeden, bir işletmenin topladığı tüketici hakkındaki tüm kişisel verileri silmesini isteyin.
  • Bir tüketicinin kişisel verilerini satan bir işletmeden, tüketicinin kişisel verilerini satmamasını isteyin.
  • Bir talepte bulunursanız, size yanıt vermek için bir ayımız vardır. Bu haklardan herhangi birini kullanmak isterseniz, lütfen bizimle iletişime geçin.

13. GDPR VERİ KORUMA HAKLARI

Tüm veri koruma haklarınızın tam olarak farkında olduğunuzdan emin olmak istiyoruz. Her kullanıcı aşağıdaki haklara sahiptir:

  • Erişim hakkı – Kişisel verilerinizin kopyalarını talep etme hakkına sahipsiniz. Bu hizmet için sizden küçük bir ücret talep edebiliriz.
  • Düzeltme hakkı – Yanlış olduğuna inandığınız herhangi bir bilgiyi düzeltmemizi talep etme hakkına sahipsiniz. Ayrıca, eksik olduğuna inandığınız bilgileri tamamlamamızı talep etme hakkına da sahipsiniz.
  • Silme hakkı – Belirli koşullar altında kişisel verilerinizi silmemizi talep etme hakkına sahipsiniz.
  • İşlemeyi kısıtlama hakkı – Belirli koşullar altında kişisel verilerinizin işlenmesini kısıtlamamızı talep etme hakkına sahipsiniz.
  • Veri işlemeye itiraz etme hakkı – Belirli koşullar altında kişisel verilerinizi işlememize itiraz etme hakkına sahipsiniz.
  • Veri taşınabilirliği hakkı – Topladığımız verileri belirli koşullar altında başka bir kuruluşa veya doğrudan size aktarmamızı talep etme hakkına sahipsiniz.

Bir talepte bulunursanız, size yanıt vermek için bir ayımız vardır. Bu haklardan herhangi birini kullanmak isterseniz, lütfen bizimle iletişime geçin - .

14. POLİTİKANIN UYGULANMASI

Bu Politika sadece Şirketimiz tarafından sağlanan hizmetlere ilişkindir. Arama sonuçlarında gösterilen ürünler veya web siteleri ya da hizmetlerimizi içerebilecek veya platformumuzdan bağlantı verilen diğer web siteleri dahil olmak üzere diğer kuruluşların veya bireylerin hizmetlerini kapsamaz.

15. DEĞİŞİKLİKLER

Politikamız zaman zaman değişebilir. Herhangi bir Politika değişikliğini Sitemizde yayınlayacağız ve değişiklikler önemliyse, daha açık bir bildirim sunmayı düşünebiliriz (belirli hizmetler için e-posta bildirimi dahil) Politika değişiklikleri).

16. BU POLİTİKANIN KABULÜ

Bu Sitenin tüm Kullanıcılarının bu belgeyi dikkatlice okuduğunu ve içeriğini kabul ettiğini varsayıyoruz. Birisi bu Politikayı kabul etmiyorsa, Sitemizi kullanmaktan kaçınmalıdır. Politikamızı aşağıdaki adreste değiştirme hakkımızı saklı tutarız: herhangi bir zamanda ve Bölüm 14'te belirtilen yolu kullanarak bilgilendirin. Bu Siteyi kullanmaya devam etmek, gözden geçirilmiş Politikanın kabul edildiği anlamına gelir.

17. DAHA FAZLA BİLGİ

Topladığımız veriler veya bunları nasıl kullandığımız ile ilgili başka sorularınız varsa, lütfen yukarıda belirtilen ayrıntılardan bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
AB ve AEA'dan kullanıcılar Avrupa temsilcimizle kolayca iletişime geçebilir: